Marta Dúbravová – GASTRONOMICKÉ SLUŽBY,

APETITO – jedáleň, Banská Bystrica, Zvolenská cesta č. 25

 

J E D Á L N Y   L Í S T O K

18. – 22. február 2019

 

 

Alergén

 

 

Pondelok:

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 9

Hŕstková polievka, chlieb

 

75/125/225 g

1, 3, 7

Bravčové ragú so smotanou, cestovina

M

130/250/120 g

1, 3, 7

Zapekaný kurací rezeň so syrom, zemiaky, šalát

U

400/60 g

1, 3, 7

Tarhoňové rizoto s kuracím mäsom, zeleninou a syrom, zelenina

R

200/190/60 g

6, 7

Tofu na záhradnícky spôsob, ryža, zelenina

3

450 g

1, 3, 7

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom, ovocie

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Utorok: 

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 7

Šošovicová polievka kyslá, chlieb

 

130/320/120 g             

1, 3, 7

Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, kompót

W

100/50/190/60 g

1, 7

Pl. morčacie prsia s prosciuttom a mozzarellou, ryža,  zelenina

E

75/100/190/50 g

1

Hovädzí tokáň, ryža, uhorka

P

250/250/60 g

1, 3, 7

Brokolicové krokety s Nivou, zemiaky, zelenina

8

400 g

1, 3, 7

Šúľance so strúhankou (makom), ovocie

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

                 

 

 

 

Streda: 

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 3, 7

Špenátová polievka, chlieb

 

100/50/190/60 g

1, 7

Plnená bravčová kapsa (or. slanina, Niva, suš. parad.), ryža, zel.

B

75/120/100/60 g

1, 3, 7

Kuracie soté s haruľkami, ½ ryža, zelenina

A

75/50/100/100/100 g

1, 7

Morčací steak so zeleninou, ryža, zemiaky

C

400 g

1, 3, 7

Haruľky na zeleninovom šaláte, dressing

2

400 g

1, 3, 7

Špagety aglio olio (cesnak, ol. olej, parmezán, papričky)

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Štvrtok:

 Obsahuje

 

 

0,35 l

1, 3, 9

Kurací vývar s cestovinou

 

75/50/200 g/1 sk/60 g

1, 3

Prírodné bravčové medailóniky, zemiaky, v. oko, zelenina

S

105/50/190/120 g

1, 7

Kuracie prsia so syrom, šunkou a broskyňou, ryža, šalát

N

300/120/100 g

1, 3, 7

Zemiakový prívarok, fašírka, chlieb

D

400 g

1, 7

Zeleninový šalát s kuracím mäsom a syrom, toast. chlieb

4

160/250/120 g

1, 3, 7

Vyprážané šampiňóny, zemiaky, šalát

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Piatok:

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1

Zemiaková polievka s párkom, chlieb

 

75/150/190 g

1, 3, 7

Goralský guláš, knedľa

T

100/50/190/60 g

 1, 7

Plnené morčacie prsia s oštiepkom a or. slaninou, ryža, zel.

V

120/250/60 g

1, 4, 7

Rybie filé pečené na masle, zemiaky, zelenina

G

400 g

1, 3, 7

Cestoviny s bazalkovou omáčkou a parmezánom

5

 360 g

1, 3, 7

Parené buchty s grankom (makom), ovocie

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

Alergény v potravinách: 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové zrná, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sézamové semená, 12. Oxid siričitý 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše

Zmena jedálneho lístka vyhradená.              www.jedalenapetito.sk

Vedúca jedálne:           Marta Dúbravová

Telefonické objednávanie obedov:         0908 515 168, 0911 931 638 – dohlasovanie v aktuálny deň do 8.30 h.

Cena obeda: 3,60 EUR