Marta Dúbravová – GASTRONOMICKÉ SLUŽBY,

APETITO – jedáleň, Banská Bystrica, Zvolenská cesta č. 25

 

J E D Á L N Y   L Í S T O K

30. marec – 3. apríl 2020

  

 

Alergén

 

 

Pondelok:

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 9

Fazuľová polievka s cestovinou, chlieb

 

75/100/190 g

1, 7, 10

Bravčový plátok s horčicovou omáčkou, ryža, zelenina

A

100/50/190 g

1, 3, 7

Plnené kuracie prsia s mozzarellou a prosciuttom, ryža, zelenina

D

400 g

6, 7

Zeleninové rizoto s tofu a syrom, zelenina

C

130/250 g

1, 3, 7

Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka

6

 

 

 

 

Utorok: 

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 7

Šošovicová polievka kyslá, chlieb

 

130/320/120 g

1, 3, 7

Kuracie rezníky v syrovom cestíčku, zemiaková kaša, šalát

S

75/100/190 g

1, 3

Hovädzie mäso námornícke, ryža, uhorka

E

350 g

1, 3, 7

Kuracie rezníky v syrovom cestíčku, zelenina, dressing, toast.chl.

W

400 g

1, 3, 7

Šúľance so strúhankou alebo makom, ovocie

2

                 

 

 

 

Streda:   

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1

Gulášová polievka, chlieb

 

75/125/190/50 g

1

Detvianska nátura, ryža, uhorka

M

100/50/190 g

1, 7

Zapekané kuracie prsia so šunkou, syrom a broskyňou, ryža, zel.

   B

120/150/250 g

1, 3, 7

Mäsové guľky v paradajkovej omáčke, zemiaky

T

130/250 g

1, 3, 7

Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka

4

 

 

 

 

Štvrtok:

 Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 3

Rascová polievka s vajcom, chlieb

 

170/160/190 g

1, 3, 7

Pečené kur. stehno na sp. kačky, dusená kapusta, knedľa

F

75/50/100/100 g

1

Prírodné bravčové medailóniky, ryža, zemiaky, zelenina

G

75/125/190 g

1, 7

Kuracie soté so šunkou a kukuricou, ryža, zelenina

H

130/250 g

1, 3, 7

Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka

3

 

 

 

 

Piatok:

Obsahuje

 

 

0,35 l

1, 3, 9

Karfiolová polievka s hráškom

 

100/50/190/120 g

1, 7

Plnená drotárska kapsa (br.), ryža, šalát

U

100/50/190 g

1, 7

Zapekané kur. prsia so šunkou, syrom a brokolicou, ryža, zel.

N

100/250 g

4, 7

Rybie filé pečené na masle, zemiaky, zelenina

P

130/250 g

1, 3, 7

Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka

1

Alergény v potravinách: 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové zrná, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sézamové semená, 12. Oxid siričitý 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše

 Zmena jedálneho lístka vyhradená.             www.jedalenapetito.sk

Vedúca jedálne:           Marta Dúbravová

Telefonické objednávanie obedov:         0908 515 168 – dohlasovanie v aktuálny deň do 8.30 h.

Cena obeda: 3,85 EUR