Marta Dúbravová – GASTRONOMICKÉ SLUŽBY,

APETITO – jedáleň, Banská Bystrica, Zvolenská cesta č. 25

 

J E D Á L N Y   L Í S T O K

25. - 29. jún 2018

 

 

Alergén

 

 

Pondelok:

Obsahuje

 

 

 0,35 l/50 g

1

Frankfurtská polievka, chlieb

 

100/50/190/120 g

1, 7

Plnená drotárska kapsa, ryža, šalát

W

75/50/190/60 g

1, 7

Zapekané morčacie prsia so syrom a zeleninou, ryža, zel.

D

330/200 g

7

Klužská kapusta, zemiaky

E

350 g

1

Marinované kuracie krídelká na zel. šaláte, sl. chilli om., toast.

3

450 g

1, 3, 7

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom, ovocie

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Utorok: 

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 3, 7

Brokolicová polievka, chlieb

 

130/250/120 g             

1, 3, 7

Vyprážaný kurací rezeň v syr. šunkovom cestíčku, zemiaky, šalát

M

75/125/225/50 g

1

Pikantné bravčové pliecko, maslové halušky, uhorka

C

75/125/190/60 g

1, 7

Morčacie soté so šunkou a kukuricou, ryža, zelenina

P

380 g

1, 3, 4, 7

Cestoviny tagliatelle s lososom, paradajkami a prosciuttom  

4

5 ks

1, 3, 7

Šišky s džemom a šľahačkou, ovocie (obj. deň vopred)

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

                 

 

 

 

Streda: 

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 7

Šošovicová polievka kyslá, chlieb

 

75/50/190/60 g

1, 7

Bravčové medailóniky s fazuľkami a or. slaninou, ryža, zelenina

S

100/50/190/60 g

1, 7

Kuracie prsia so syrom, šunkou a byl. maslom, ryža, zelenina

T

400/120 g

3

Francúzske zemiaky, šalát

V

350 g

1, 3, 7

Vyprážaná cuketa so syrom, zelenina, cesnakový díp

6

350/60 g/1 ks

1, 6

Švajčiarsky šalát s tofu, zelenina, cereálne pečivo

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Štvrtok:

 Obsahuje

 

 

 0,35 l

1, 3, 9

Zeleninová polievka

 

166/200/190 g

1, 3, 7

Pečené kur. stehno na sp. kačky, dusená kapusta, knedľa

F

75/125/190/60 g

1, 3, 7

Bojnická pochúťka s vajcom, ryža, zelenina

G

75/100/200/60 g

1, 7

Morčacie prsia s nivovou omáčkou, pečené zemiaky, zelenina

H

350 g

1, 7

Zeleninový šalát Caesar s kuracím mäsom, toast. chlieb

2

200 g/2 ks/200 g

1, 3, 7

Špenát, volské oko, zemiaky, ovocie

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Piatok:

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 9

Hŕstková  polievka, chlieb

 

75/100/225/60 g

1, 3

Znojemské bravčové stehno, tarhoňa, zelenina

N

75/50/100/100100 g

1, 7

Prírodné morčacie prsia, ryža, zemiak, anglická zelenina

U

120/250/60 g

1, 4, 7

Rybie filé s bylinkovou krustou, zemiaky, zelenina

A

75/300/60 g

7

Kuracie medailóniky na hubovom rizote s parmezánom, zelenina

5

360 g

1, 3, 7

Parené buchty s grankom, ovocie

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

Alergény v potravinách: 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové zrná, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sézamové semená, 12. Oxid siričitý 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše

Zmena jedálneho lístka vyhradená.              www.jedalenapetito.sk

Vedúca jedálne:           Marta Dúbravová

Telefonické objednávanie obedov:         0908 515 168, 0911 931 638 – dohlasovanie v aktuálny deň do 8.30 h.

Cena obeda: 3,40 EUR