Marta Dúbravová – GASTRONOMICKÉ SLUŽBY,

APETITO – jedáleň, Banská Bystrica, Zvolenská cesta č. 25

 

J E D Á L N Y   L Í S T O K

17. – 21. december 2018

 

 

Alergén

 

 

Pondelok:

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 7, 9

Hrachová polievka, chlieb

 

100/50/190/120 g

1, 7

Detviansky bravčový závitok, ryža, šalát

A

100/50/190/60 g

1, 7

Morčacie prsia s Nivou, šunkou a šamp., ryža, zelenina

D

400 g

1, 7

Penne s kuracím mäsom, bazalkou a kari

C

450 g

1, 3, 7

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom, ovocie

8

120/250/50 g

1, 3, 7

Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Utorok: 

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 7

Šošovicová polievka kyslá, chlieb

 

130/320/120 g             

1, 3, 7

Vyprážaný kur. rezeň so syrom a šunkou, zemiak. kaša, kompót

M

100/100/190/120 g

1, 7

Bravčové karé s kur. pečeňou, slaninou a syrom, ryža, šalát

B

400/60 g

1, 3, 7

Tarhoňové rizoto s kuracím mäsom, zeleninou a syrom, zelenina

T

240/190/60 g

6

Tofu na spôsob tresčej pečene, ryža, zelenina

4

350 g

1, 3, 7,11

Kuracie rezníky v sézame, zelenina, toast. chlieb

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

                 

 

 

 

Streda: 

Obsahuje

 

 

0,35 l

1, 3, 9

Kurací vývar s cestovinou

 

75/50/190/60 g

1

Bravčové medailóniky s loveckou omáčkou, ryža, zelenina

S

300/120/100 g

1, 3, 7

Zemiakový prívarok, fašírka, chlieb

E

75/125/190/60 g

1, 8

Thajské kuracie soté, ryža, zelenina

W

250/250/120 g

1, 3, 7

Vyprážaný karfiol, zemiaky, šalát

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Štvrtok:

 Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 7

Frankfurtská polievka, chlieb

 

75/150/190 g

1, 3, 7

Maďarský guláš, knedľa

H

100/50/190/60 g

1, 7

Pl. morčacie prsia s prosciuttom a mozzarellou, ryža,  zelenina

G

350/60 g

1, 7

Bulgur so zeleninou, suš. paradajkou a parmezánom, zelenina

F

120/250/50 g

1, 3, 7

Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka

3

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Piatok:

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 9

Zemiaková polievka s krúpami, chlieb

 

75/125/225 g

1, 3, 7

Bravčové ragú so smotanou, cestovina

N

75/50/100/100/100 g

1, 7

Kurací steak so zeleninou, ryža, zemiaky

U

350 g

1, 7

Grilovaný oštiepok s brusnicami na zel. šaláte, toast. chlieb

P

 360 g

1, 3, 7

Parené buchty s grankom (makom), ovocie

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

Alergény v potravinách: 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové zrná, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sézamové semená, 12. Oxid siričitý 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše

Zmena jedálneho lístka vyhradená.              www.jedalenapetito.sk

Vedúca jedálne:           Marta Dúbravová

Telefonické objednávanie obedov:         0908 515 168, 0911 931 638 – dohlasovanie v aktuálny deň do 8.30 h.

Cena obeda: 3,60 EUR