Marta Dúbravová – GASTRONOMICKÉ SLUŽBY,

APETITO – jedáleň, Banská Bystrica, Zvolenská cesta č. 25

 

J E D Á L N Y   L Í S T O K

13. – 17. júl 2020

 

 

Alergén

 

 

Pondelok:

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 9

Toskánska zeleninová polievka s fazuľou , chlieb

 

100/190/120 g

1, 7

Detviansky bravčový závitok, ryža, šalát

H

75/50/120/100 g

1, 3, 7

Kuracie soté na haruľkách, ryža, zelenina

C

350 g

1, 3, 7,11

Sézamové kuracie rezníky, zelenina, dressing, toast. chlieb

P

360 g

1, 3, 7

Parené buchty s grankom

1

 

 

 

 

Utorok: 

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 7

Fazuľková polievka kyslá, chlieb

 

130/300/50 g

1, 3, 7

Čiernohorské bravčové rezníky, zemiaková kaša, uhorka

S

75/50/190 g

1, 7

Kurací steak so syrom a ananásom, ryža, zelenina

A

360 g

1, 3, 7

Lasagne s kuracím mäsom, zelenina

D

400 g

6, 7

Gril. tofu na zeleninovom rizote so syrom

3

                 

Obsahuje

 

 

Streda: 

 

 

 

0,35 l/50 g

1, 3

Hrášková polievka s hubami, chlieb

 

75/100/200 g

1, 7, 10

Bravčový plátok s horčicovou omáčkou, zemiaky, zelenina

M

100/50/190 g

1, 7

Plnené kuracie prsia s mozzarellou, prosciuttom a špen., ryža,zel.

B

300/120/100 g

1, 3, 7

Šošovicový prívarok, štefánska fašírka, chlieb

T

400 g

1, 3, 7, 8

Šúľance s makovou alebo orechovou posýpkou

5

 

 

 

 

Štvrtok:

 Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 9

Zemiaková polievka s párkom, chlieb

 

75/100/190/100 g

1, 7

Prírodné bravčové medailóniky, ryža, anglická zelenina

E

200/190/120 g

7

Pečené kura, ryža, kompót

G

75/350 g

1, 3

Bravč. krkovička na kapustových strapačkách

N

350 g

1, 7

Pečené kuracie stehno na zeleninovom šaláte, toast. chlieb

2

 

 

 

 

Piatok:

Obsahuje

 

 

0,35 l

1, 7

Paradajková polievka so syrom

 

75/150/190 g

1, 3, 7

Debrecínsky guláš, knedľa

W

100/50/190 g

1, 7

Zapekané kuracie prsia (syr, šunka, špargľa), ryža, zelenina

U

100/250

1, 4, 7

Rybie filé pečené na masle, zemiaky, zelenina

F

130/250 g

1, 3, 7

Vyprážaný syr so šunkou, zemiaky, tatárska omáčka

8

Alergény v potravinách: 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové zrná, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sézamové semená, 12. Oxid siričitý 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše

 Zmena jedálneho lístka vyhradená.            www.jedalenapetito.sk

Vedúca jedálne:           Marta Dúbravová

Telefonické objednávanie obedov:         0908 515 168 – dohlasovanie v aktuálny deň do 8.15 h.

Cena obeda : 3,85 EUR