Marta Dúbravová – GASTRONOMICKÉ SLUŽBY,

APETITO – jedáleň, Banská Bystrica, Zvolenská cesta č. 25

 

J E D Á L N Y   L Í S T O K. 

13. – 17. august 2018

 

 

Alergén

 

 

Pondelok:

Obsahuje

 

 

0,35 l

1, 9

Kurací vývar s cestovinou

 

75/125/225 g

1, 3, 7

Maďarský bravčový perkelt, maslové halušky

W

100/50/190/60 g

1, 7

Plnené morčacie prsia (šunka, syr, uhorka, kápia), ryža, zelenina

E

400/120 g

7

Rizoto s kuracím mäsom, šampiňónmi a špenátom, šalát

D

350 g

1, 6, 7

Plnená tortilla s mexickou zeleninou a tofu, zelenina

5

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Utorok: 

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 7

Fazuľová polievka kyslá, chlieb

 

130/250/120 g

1, 3, 7

Vyprážaný kurací rezeň v parížskom cestíčku, zemiaky, šalát

F

100/50/100/100/60 g

1, 7

Morčacie prsia na fazuľkách a karotke, zemiaky, ryža, zelenina

G

400/120 g

3

Francúzske zemiaky, šalát

M

350 g

1, 3, 9

Zel. šalát (šunka, vajce, kuk., zeler, kap., mrkva, an., maj.), peč.

4

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Streda: 

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 9

Topolčianska polievka, chlieb

 

75/100/200/60 g

1, 7, 10

Bravčové medailóniky s horčicovou omáčkou, zemiaky, zelenina

N

100/50/190/60 g

1, 7

Morčacie prsia s mozzarellou, suš. paradajkou a špen., ryža, zel.

U

300/75/200 g

1, 7

Tekvicový prívarok, hovädzí perkelt, zemiaky

R

400 g

1, 3, 7

Cestovinový šalát s kuracím mäsom a zeleninou

3

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Štvrtok:

 Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 7

Frankfurtská polievka, chlieb

 

75/225/190 g

1, 3, 7

Segedínsky guláš, knedľa

V

100/200 g/1 ks/60 g

1, 3

Morčací steak so šunkou, pečené zemiaky, volské oko, zelenina

S

120/250/50 g

1, 3, 7

Vyprážaný oštiepok v cestíčku, zemiaky, tatárska omáčka

H

350 g

1, 7

Zeleninový šalát Caesar s kuracím mäsom, toast. chlieb.

8

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Piatok:

Obsahuje

 

 

0,35 l /50 g

1, 3, 7

Špenátová polievka, chlieb

 

100/50/190/120 g

1, 7

Plnená bravčová kapsa (or. slanina, Niva, suš. parad.), ryža, šal.

C

100/50/190/60 g

1, 7

Zapekané kuracie prsia so syrom, šunkou a brok., ryža, zelenina

B

120/250/60 g

1, 4, 7

Rybie filé pečené na masle, zemiaky, zelenina

A

 360 g

1, 3, 7

Parené buchty s grankom, ovocie

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

Alergény v potravinách: 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové zrná, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sézamové semená, 12. Oxid siričitý 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše

Zmena jedálneho lístka vyhradená.              www.jedalenapetito.sk

Vedúca jedálne:           Marta Dúbravová

Telefonické objednávanie obedov:         0908 515 168, 0911 931 638 – dohlasovanie v aktuálny deň do 8.30 h.

Cena obeda: 3,60 EUR