Marta Dúbravová – GASTRONOMICKÉ SLUŽBY,

APETITO – jedáleň, Banská Bystrica, Zvolenská cesta č. 25

 

J E D Á L N Y   L Í S T O K

28. september – 2. október 2020

 

 

Alergén

 

 

Pondelok:

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 9

Šošovicová polievka s párkom, chlieb

 

75/50/190 g

1, 3

Bravčové karé so šunkou, v. oko, ryža, zelenina

S

100/50/190 g               

1, 7

Plnené kuracie prsia (syr, šunka, or. slanina) ryža, zelenina

O

300/75/100 g

1, 7

Zemiakový prívarok, hov. perkelt, chlieb

     B

200/190 g

 

Cícer na kari so zeleninou, ryža, zelenina

1

 

 

 

 

Utorok: 

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 7

Goralská polievka, chlieb

 

130/250/120 g

1, 3, 7

Čiernohorské bravčové rezníky, zemiaky, šalát

N

100/50/190 g

1, 7

Zapekané morčacie prsia s mozzarellou a prosciuttom, ryža, zel.

E

400 g

1, 3, 7

Tarhoňové rizoto s kuracím mäsom a zeleninou

C

400 g

3, 7

Ryžový nákyp s ovocím

8

                 

Obsahuje

 

 

Streda: 

 

 

 

0,35 l/50 g

1, 7

Hrášková krémová polievka, chlieb

 

100/100/190/120 g

1, 3

Bravčový španielsky vtáčik, ryža, šalát

D

75/50/100/100/100 g

1, 7

Marinované kuracie prsia, ryža, hranolčeky, anglická zelenina

     F

360 g

1, 3, 7

Palacinky s kuracím mäsom, špenátom a syrom, zelenina

W

450 g

1

Granadír so slaninkou, uhorka, krémik

6

 

 

 

 

Štvrtok:

 Obsahuje

 

 

0,35 l

1, 3, 9

Hovädzia polievka s pečeňovými haluškami

 

75/100/190 g

1, 7, 10

Bravčové medailóniky s horčicovou omáčkou, ryža,  zelenina

     A

130/300/50 g

1, 3, 7

Eidamská fašírka, zemiaková kaša, uhorka

L

200/190/120 g

7

Pečené kura, ryža, kompót

G

350 g

1, 6

Švajčiarsky šalát s tofu, zelenina, cer. pečivo

3

  

 

 

 

Piatok:

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 9

Topolčianska polievka, chlieb

 

75/220/190 g

1, 3, 7

Segedínsky guláš, knedľa

H

100/50/190 g               

1, 7

Zapekané kuracie prsia s Nivou, šunkou a šamp., ryža, zelenina

T

120/250 g

1, 4, 7

Rybie filé s bylinkovou krustou, zemiaky, zelenina

U

150/250 g

1, 3, 7

Vyprážaný oštiepok v cestíčku, zemiaky, tatárska omáčka

2

Alergény v potravinách: 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové zrná, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sézamové semená, 12. Oxid siričitý 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše

 Zmena jedálneho lístka vyhradená.             www.jedalenapetito.sk

Vedúca jedálne:           Marta Dúbravová

Telefonické objednávanie obedov:         0908 515 168 – dohlasovanie v aktuálny deň do 8.15 h.

Cena obeda : 3,85 EUR