Marta Dúbravová – GASTRONOMICKÉ SLUŽBY,

APETITO – jedáleň, Banská Bystrica, Zvolenská cesta č. 25

 

J E D Á L N Y   L Í S T O K

14. – 18. október 2019

 

 

Alergén

 

 

Pondelok:

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 9

Cícerová polievka, chlieb

 

100/50/190/120 g

1, 3, 7

Obložené bravčové karé, ryža, šalát

A

75/100/200 g

1, 7

Kuracie prsia s or. slaninou a syr. omáčkou, peč. zemiaky, zel.

B

150/150/200 g

1, 3

Hlávková plnená kapusta, zemiaky

C

350 g

1, 6, 7

Plnená tortilla s mexickou zeleninou a tofu, zelenina

3

2 ks                            

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Utorok: 

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1

Kapustová polievka, chlieb

 

130/320/120 g

1, 3, 7

Kurací rezeň Gordon blue, zemiaková kaša, kompót

D

75/125/225 g               

1, 3, 7

Maďarský bravčový perkelt, maslové halušky

T

400 g

7

Kuracie medailóniky na cviklovom rizote s parmezánom

V

5 ks

1, 3, 7

Šišky s džemom a šľahačkou, ovocie (obj. deň vopred)

6

 2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

                 

 

 

 

Streda: 

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g                  

1, 7

Frankfurtská polievka, chlieb

 

75/50/190 g

1, 7

Bravčové medailóniky s brusnicovou omáčkou, ryža,  zel.

F

130/250/50 g

1, 3, 7,

Mletý rezeň so syrom, zemiaky, uhorka

M

360 g

1, 7

Lasagne s kuracím mäsom, zelenina

U

200 g/2 ks/200 g

1, 3, 7

Špenát, volské oko, zemiaky, ovocie

8

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Štvrtok:

 Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 7

Fazuľovo-šošovicová polievka kyslá, chlieb

 

100/50/190/120 g

1, 3

Bravčový španielsky vtáčik, ryža, šalát

H

75/125/190 g               

8

Thajské morčacie soté, ryža, zelenina

G

380 g

3, 7

Zapekané zemiaky s kuracím mäsom a Nivou, zelenina

W

 130/250 g

1, 3, 7

Vyprážaný oštiepok v cestíčku, zemiaky, tatárska omáčka

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Piatok:

Obsahuje

 

 

0,35 l

1, 3, 9

Zeleninová polievka

 

75/220/190 g

1, 3, 7

Segedínsky guláš, knedľa

S

100/50/190 g

1, 7

Labužnícke plnené kuracie prsia, ryža, zelenina

N

120/250 g

1, 4, 7

Rybie filé pečené na masle, zemiaky, zelenina

E

450 g

1, 7

Halušky so syrokrémom, zakysanka

2

360 g

1, 3, 7

Parené buchty s makom (grankom)

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

Alergény v potravinách: 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové zrná, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sézamové semená, 12. Oxid siričitý 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše

Zmena jedálneho lístka vyhradená.              www.jedalenapetito.sk

Vedúca jedálne:           Marta Dúbravová

Telefonické objednávanie obedov:         0908 515 168 – dohlasovanie v aktuálny deň do 8.30 h.

Cena obeda: 3,85 EUR