Marta Dúbravová – GASTRONOMICKÉ SLUŽBY,

APETITO – jedáleň, Banská Bystrica, Zvolenská cesta č. 25

 

J E D Á L N Y   L Í S T O K

16. – 20. apríl 2018

 

 

Alergén

 

 

Pondelok:

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 3, 7

Hrášková krémová polievka, chlieb

 

75/100/250/120 g

1

Bravčové karé na rasci, tlačené zemiaky s cibuľkou a slan., šalát

W

100/50/190/60 g

1, 7

Morčacie prsia so syrom, šunkou a byl. maslom, ryža, zelenina

E

400 g

1, 3, 7

Špagety s kuracím mäsom a smotanovou omáčkou

B

200/190/60 g

1, 6, 8

Tofu na kari so zeleninou, ryža, zelenina

2

400 g

1, 3, 7

Dolky s džemom a tvarohom, ovocie

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Utorok: 

Obsahuje

 

 

 0,35 l/50 g

1, 7

Fazuľková polievka kyslá, chlieb

 

130/320/120 g

1, 3, 7

Vyprážaný kurací rezeň v syr. šunkovom cest., zem. kaša, kompót

M

75/125/190/60 g

1

Hovädzie chilli con carne, ryža, zelenina

S

100/50/190/120 g

1, 7

Morčací steak so šunkou a hruškami, ryža, šalát

P

350 g

1, 3, 7

Kuracie rezníky na zeleninovom šaláte, pečivo

3

400 g

1, 3, 7

Brokolicové krokety s Nivou, zelenina, cesnakový díp

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Streda: 

Obsahuje

 

 

 0,35 l

1, 3

Slepačia polievka

 

75/50/190/60 g

1, 7

Bravčové medailóniky s loveckou omáčkou, ryža, zelenina

V

100/50/190/60 g

1, 7

Zapekané morčacie prsia so syrom, šunkou a špargľou, ryža, zel.

T

360/60 g

1, 3, 7

Plnené palacinky s kur. mäsom, špenátom a syrom, zelenina

D

300/100 g/1 ks/100 g

1, 3, 7

Šošovicový prívarok, špekačka, volské oko, chlieb

8

350/60 g

1, 7

Bulgur so zeleninou, suš. paradajkou a parmezánom, zelenina

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Štvrtok:

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

 

Kelová polievka s fazuľou a klobásou, chlieb

 

100/50/190/120 g

1, 3

Bravčový španielsky vtáčik, ryža, šalát

A

120/150/200 g

1, 3, 7

Mäsové guľky v paradajkovej omáčke, zemiaky (knedľa)

G

75/50/100/100/100 g

1, 7

Prírodné morčacie prsia, ryža, zemiak, anglická zelenina

H

250/250/50 g

1, 3, 7

Vyprážaný karfiol, zemiaky, tatárska omáčka

U

400 g

1, 3, 7

Špagety aglio olio (cesnak, oliv. olej, parmezán, papričky)

1

 2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Piatok:

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1

Zemiaková polievka, chlieb

 

75/220/190 g               

1, 3, 7

Segedínsky guláš, knedľa

N

100/50/190/60 g

1, 7

Plnené kuracie prsia (šunka, hrášok, praženica), ryža, zelenina

C

120/250/60 g

1, 4, 7

Zapekané rybie filé so syrom a šampiňónmi, zemiaky, zelenina

   F

350 g

1, 7

Grilovaný oštiepok s brusnicami na zel. šaláte, toast. chlieb

5

360 g

1, 3, 7

Parené buchty s grankom, ovocie

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

Alergény v potravinách: 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové  zrná, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sézamové semená, 12. Oxid siričitý 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše

Zmena jedálneho lístka vyhradená.              www.jedalenapetito.sk

Vedúca jedálne:           Marta Dúbravová

Telefonické objednávanie obedov:        0908 515 168, 0911 931 638 – dohlasovanie v aktuálny deň do 8.30 h.

Cena obeda: 3,40 EUR